søndag 20. april 2014

Tøffel-sjølfi

For ei stund sidan publiserte Strikkerska eit innlegg om to par tovatøfler som dessverre ikkje blei fotograferte før dei blei pakka inn i julepapir og gjevne bort. Eigarane av tøflene var svært positive til oppmodinga om å sende Strikkerska eit bilete av tøflene, men ting tek som kjent tid. Derfor har desse bileta godgjort seg ganske lenge på harddisken til Strikkerska før ho endeleg fekk ein idé om at ho skulle skrive eit nytt innlegg.

Her ser de altså dei ferdige produkta. Tøffelpar nr. 1 slappar av heime i godstolen:


















Tøffelpar nr 2 er med på jobben. Det blir truleg ganske dyktig til å analysere temmeleg kompliserte setningar etter kvart.

















Strikkerska må dessverre melde om at dei som les denne bloggen av og til, ikkje gjer klokt i å halde pusten mens dei ventar på neste innlegg. Grunnen til dette er at Strikkerska dessverre har strikka på seg ein hardnakka senebetennelse i venstre handledd og tommelfinger, og pinnearbeidet må derfor reduserast til eit minimum. Heldigvis er Strikkerska godt over snittet glad i bøker, så for å unngå å bli sprø av strikkeabstinensar har ho no grave seg djupt ned i bokverda. Ho kjem ut når tommelen gjev klarsignal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar